Han estat entre nosaltres

ciclistas importantes la pedals de clip

-En l’Edició 2022 ens van acompanyar dos grans molt grans, Abraham Olano i Joan Llaneras, dos campions del món en contrarellotge i en pista.

A l’Edició 2021 ens van acompanyar com a convidats i van ser homenatjats Ángel Arroyo professional del 1979 al 1989 (Moliner-Vereco, Zor, Reynolds, Zor i Reynolds), ens va tornar a visitar  Marco Serpellini, campió del món júnior a la prova de ruta 1990 (Lampre, Panària, Brescialat, Gerolsteiner, Unibet)

En l’Edició 2019 ens van acompanyar com a convidats i van ser homenatjats Fernando Escartín professional de l’any 1990 a l’any 2002 (Clas, Mapei, Kelme, Coast), ens va tornar a visitar Peio Ruiz Cabestany i també va estar amb nosaltres Marco Serpellini, campió de el món júnior a la prova de ruta 1990 (Lampre, Panaria, Brescialat, Gerolsteiner, Unibet)

En l’Edició 2018 van estar amb nosaltres com a convidats i homenatjats: Peio Ruiz Cabestany (ex Mg-Orbea, Kas, Once, etc …) Jordi Mariné, Àngel Ibáñez, Josep Florencio, Pedro Muñoz, Rafael García (Rafalete)

 –En l’Edició 2017, es va fer homenatge a Pere Muñoz, corredor que va militar en Zor, Teka, Fagor i l’Once, guanyador d’etapes al Giro, Vuelta, Volta a Catalunya, París-Niça, etc … També van pujar al podi per fer-li homenatge Marta Vilajosana exciclista professional femenina guanyadora d’etapa al Giro, Ignacio Àvila i Joan Font campions del món de ciclisme adaptat

En l’Edició 2016, vam fer homenatge a Marino Lejarreta al costat del seu germà Ismael que van recórrer la ruta pel Penedès amb les seves bicicletes Olmo de l’època. Guanyador de la Volta a Espanya el 82 amb 5 etapes, 2 al Giro i 1 al Tour.

En l’Edició 2015 va ser homenatjat el gran Pedro Delgado, va fer 30 anys de la seva victòria a la general de la Vuelta a España amb l’equip MG-Orbea. Va fer la ruta llarga amb tots nosaltres.

En l’Edició 2014 va ser homenatjat l’estimat i carismàtic Jaume Mir, va estar amb nosaltres l’auxiliar mes famós del món del ciclisme, el tenim sempre en ment, darrere de ciclistes famosos, des de Merck a Contador, ajudant en les arribades, ha treballat en equips com el KAS, Ferris, BIC, Súper Ser, Filomatic, Teka, Festina, Seur i Andalucia-Caja Granada.
Amb els seus 84 anys ha fet 51 Vueltas a España, 26 Tours, 14 Girs, 7 Voltes a Portugal i totes les curses petites i llargues que hi ha al calendari internacional.
Vam fer entre tots un gran reconeixement a Taxi Key.

També van rodar amb nosaltres Angel Edo, Pepe Recio, Celestino Prieto, José Maria Caroz, Enrique Aja, Joan Llaneras, Jaume Vilamajó, Pedro Torres, Gilles Sanders, López Gonzalvo.

En l’edició 2013, el 19 de Maig, a l’arribada, es va fer un emotiu homenatge a dos ciclistes excepcionals que van estar en actiu en els anys 50-60.A Miquel Poblet (Descansi en pau) i Vicenç Iturat (Descansi en pau) , Iturat amb els seus ben portats 84 anys i Poblet mort el dissabte 6 d’abril del 2013.
Va recollir el trofeig d’homenatge a Poblet seu nebot i el de Iturat el mateix en persona.