LA PEDALS DE FOIX

Ciclisme clàssic pel Gran Penedès, Barcelona - Tarragona

LA PEDALS DE CLIP  &  LA CLÀSSICA DEL FOIX

VILANOVA I LA GELTRÚ

 15 DE SETEMBRE 2024

Ruta cicloturista per a bicicletes clàssiques de carretera amb sortida  de Vilanova i la Geltrú per la Comarca del Gran Penedès entre Barcelona i Tarragona

Què és la Pedals de Foix?

És una Marxa o ruta cicloturista exclusiva per bicicletes clàssiques de carretera. (Reglament)
Bicicletes anteriors a l’any 1987, amb Pedals de Clip (rastrales), cablejat de fre per sobre del manillar i manetes de canvi al quadre.

També es poden utilitzar bicicletes amb quadres de nova construcció però sempre amb estil retro i equipades amb components originals de l’època (canvi, manillar, pedals, etc …).

La Marxa tindrà una ruta d’uns 60 km (aprox.) per la comarca del Penedès a Catalunya, entre les províncies de Barcelona i Tarragona, terra de vins i caves. Per carreteres estretes, pistes rurals asfaltades amb poc trànsit i alguns trams curts de pistes de terra fàcils entre vinyes, masies i cellers (es recomana portar els pneumàtics en bon estat i inflats).

Aquesta modalitat de cicloturisme clàssic ja fa molts anys que funciona en altres països d’Europa, especialment a Itàlia ia França, ells ja fa anys que organitzen marxes d’aquest tipus i aglutinen molts ciclistes.

No és cap competició, tot el contrari, és una trobada-concentració per gaudir de la bicicleta, del paisatge i fer amics.

En aquesta Marxa es recomana portar roba, calçat i casc de l’època, tot per donar un aire més clàssic i de tornada al passat.

Objectiu:

L’objectiu de la Pedals de Foix és la promoció i l’ús de la bicicleta clàssica. Rodar per territori tranquil entre vinyes fent amics.

La Pedals de Foix

Prova cicloturista de carretera de caràcter clàssic que recorre les terres banyades pel riu Foix, entre vinyes amb sortida de Vilanova i la Geltrú en plena tardor.

 

Els nostres col·laboradors

Organitzadors