Reglament de la prova

reglamento / normativa de la pedals de clip

 

-Podran participar en la Marxa tots els ciclistes majors de 16 anys.

-Els ciclistes hauran de fer una inscripció per poder participar, caldrà que tinguin llicència federativa o assegurança d’un dia que tramitarà l’organització i aniran identificats amb un dorsal a l’esquena.

-Les bicicletes (carretera) han de ser anteriors a l’any 1987, amb pedals de clip (rastrals), cablejat del fre per sobre del manillar, palanques de canvi en el quadre. Terminant prohibit els pedals automàtics.
També es permet l’ús de bicicletes destinades a altres fins com a pista, tàndem, de carter, de servei, d’ocupació a la feina o de passeig, amb l’excepció de Mountain Bike (BTT), però sempre clàssiques.

-No es permet assistir a l’esdeveniment amb bicicletes que no posseeixin els requisits anteriors. Es impedirà participar en la marxa a tots aquells que tinguin la intenció de violar la prohibició.

-L’organització marcarà el circuit amb fletxes i posarà persones de control en els llocs o desviaments que es cregui convenient per al bon desenvolupament i seguretat de tots els participants.

-La ruta circula per carreteres i pistes obertes al trànsit, caldrà respectar totes les senyalitzacions, les ordres de les persones de control i dels agents de trànsit.

-Hi haurà reagrupaments a les zones de l’avituallament i si l’organització ho cregués necessari, hi hauria altres reagrupaments.

-La Marxa no és competitiva, no hi haurà temps, ni llista d’ordre d’arribada.

-L’organització no es fa responsable dels successos o accidents que es puguin generar per no respectar aquestes normes o per un altre tipus d’accident.

-El participant es fa responsable de la mecànica de la seva bicicleta, portar eines i recanvis per poder solucionar algun punxada, contratemps o avaria. (Es recomana portar els pneumàtics en bon estat, de mes de 23 i ben inflats)

-El lliurament de dorsals es farà el diumenge de les 7h a les 8:45h al lloc de sortida i per a la recollida serà necessària la presentació de la llicència del participant per verificar la seva inscripció.

-És obligatori l’ús de casc o xichonera i es recomana portar roba i calçat de l’època, tot per donar un aire més clàssic i de tornada al passat.

-El fet d’inscriure a la Marxa implica l’acceptació d’aquest Reglament.

-El participant inscrit autoritza a l’organització a poder fer ús de la seva imatge en fotos i vídeos per a promoció i divulgació de la prova, també l’ús de les seves dades exclusivament perquè la Pedals de Foix li enviï informació.

-En cas de pluja no es suspendrà la prova.

-En cas de no poder assistir per motius personals, suspensió o ajornament de la prova per força major no es tornaran els diners de la inscripció, s’enviarien els obsequis del participant per correu. En cas d’ajornament la inscripció quedaria reservada per a la nova data.